Om os

Ll. Kragelund er et privat dyrehold v/ Ørbæk på Østfyn. Dyrene her består primært af sorte shetlandsponyer i størrelse standard. Stedet og ponyer født hos her opkaldes efter det lokale område, som ejendommen ligger i: Kragelund By.

I 2010 blev det første shetlandsponyføl født under staldnavnet: Ll. Kragelunds Fresia. I 2015 købte vi avlshingsten Bon Fire v.d. Hagenstee, som vi købte fra stutteri Vadehavet. Siden jeg meldte mig ind i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark i 2009, er det blevet til en masse gode oplevelser med vores ponyer og ikke mindst gode venskaber i foreningen.

Min interesse for dyr har altid været stor, og især hestene har altid været en stor del af livet. Tidligt startede en hverdag med heste på KIR i Odense, og drømmen om egen hest blev senere opfyldt. Jeg har redet dressur til distriktplan samt reddet spring på klubplan. I 2008 købte jeg min første shetlandspony som selskab til en skadet dressurhest, og siden voksede interessen for udstillinger samt avl af gode og brugbare ponyer.

Hos Ll. Kragelund lægges stor vægt på dyrenes trivsel. At dyrene holder sig sunde og raske er alfa omega. I form af tid og omsorg holdes dyrene nysgerrige og velplejede, ligeledes er korrekt fodring en stor del af mottoet her. For at vi kan benytte os af reg. beslagsmed, dyrlæge og godt foder avles der kun få dyr.

Denne hjemmeside vil give et indblik i hvad der rører sig på Ll. Kragelund.

På facebook kan man følge os på siden: Ll. Kragelund Shetlandsponyer

Hilsen Maria L. Nielsen

Vi er medlem af:

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark

 

Vi benytter:

Thykjær's Beslagsmedie

Årslev Dyreklinik