Best in race!

  • Mandag d. 29. august 2016
Best in race!

I lørdags var vi til Fyns Følskue for ponyracer, og med os havde vi Ll. Kragelunds Space Fire, hingst f. 04.05.16 e. Bon Fire v.d. Hagenstee SH 735 ue. Signorina v.`T Laantje S 3491.

Holdet for shetlænderhingsteføl var et stor hold på 10. Vores Space Fire blev placeret som nr. 2 med følgende karakterer:
Type 9
Bygning 9
Lemmer 8
Bevægelse 8
Helhed 9

Med denne flotte bedømmelse samt en meget meget flot beskrivelse var han videre til delfinalen senere på dagen. Delfinalen klarede han super flot, og han gik videre til finalen, som bestod af 6 hoppeføl samt 6 hingsteføl fra de i alt 39 tilmeldte føl på dagen.

Finalen blev ret nervepirrende for os, og pludselig var vi som eneste shetlænder blandt de sidste 5 i finalen. Da vi var 4 tilbage bad dommerne om endnu en runde i trav fra alle føllene. Space Fire viste sig fantastisk og hans bevægelse kom virkelig til udtryk. Han overlevede dermed også 4.pladsen, og blev efter en nervepirrende ventetid placeret som nr. 3 i finalen.

Space Fire vandt titlen som Bedste Shetlænder samt stod i finalen som 2. bedste hingst på dagen. Med os fra dommerene fik vi en uofficiel bemærkning med at Space Fire var et virkelig godt emne, og at de havde nydt at se ham blive bedre og bedre gennem dagen, og at han blev ved med at overgå sig selv i finalen.

Tak til Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark samt Blue Hors for de flotte ærespræmier!
Tak til Stald Lowe for hjælp på dagen

Tilbage til nyhedsoversigt