Det Fynske Dyrskue 2017

  • Onsdag d. 14. juni 2017
Det Fynske Dyrskue 2017

Det Fynske Dyrskue var igen en fornøjelse for os at deltage i. Vi havde nogle skønne dagen sammen, og ikke mindst sammen med de andre udstillere.

Andrea udstillede sin pony Estienne af Nørvang. For blot en måned siden var vi ved at miste Estienne under en voldsom foling. Vi mistede føllet med Estienne kom sig, og det var vi glade for. Derfor betød det ekstra meget for os at kunne tage Estienne med på dyrskuet. Andrea deltog i mønstringskonkurrencen, og hun var meget stolt. Andrea er 5 år gammel, og det var første gang hun skulle fremvise sin pony i mønstring. Estienne blev bedømt med 22 point - se mere på Estiennes egen side og/eller under resultater.

For første gang skulle vores hoppe Black Betty v. Stepelo udstilles i i DK. Vi synes Betty så rigtig godt ud, og heldigvis var dommerne meget enige. Betty fik en fantastisk beskrivelse samt 23 point og ærespræmie. I konkurrencen om Skuets Bedste Følhoppe endte Betty i toppen, og en delt 2. plads med 167 point. I ommønstring blev hun tildelt en flot 3. plads, som vi er meget stolte af. Se emre under Bettys egen side eller under siden for resultater.

Tilbage til nyhedsoversigt