Brahetrolleborg Hesteskue 2014

  • Lørdag d. 19. juli 2014
Brahetrolleborg Hesteskue 2014

I dag var dagen for skue på Brahetrolleborg, og desværre havde jeg ikke rigtig fået trænet ponyerne op til, grundet sygdom i nærmeste familie. Men vi tog afsted trods alt, og vi fik en dejlig dag ud af det sammen med to skønne ponyer.

Estienne af Nørvang og Ll. Kragelunds Elfie var tilmeldt henholdvis goldhoppeholdet og 1 års hopper. Estienne gik i et stærkt hold med gode hopper fra en samling fra stutteri Kylensten. Estienne blev nr. 3/4 med 22 point, i et hold hvor fløjhoppen fik 23 point og resten 22 point.

Ll. Kragelunds Elfie var virkelig utrænet, men hun har et godt temperament og tog det hele virkelig pænt. Hun gik fløj med 22 point og en god beskrivelse.
Se begge beskrivelser under ponyernes side.

Ret spontant deltog Andrea i sin første konkurrence sammen med sin pony Estienne. Konkurrencen var en agilitybane, hvor både stil, tid og evt. strafpoint talte i det samlede resultat. Andrea var super sej på trods af jeg fik trukket lidt voldsomt på første forhindring, og Andrea fik en flyvetur. Heldigvis nåede jeg at gribe hende i luften på den anden side end min trækkerside :) Resten var en leg for begge to. Min gode veninde og hjælper endnu engang Sahra deltog med Elfie, som også klarede forhindringerne ret fint.
Andrea endte med en 1. placering i konkurrencen, som var åben for alle udstillere i alle aldre. Både mor, far og Andrea selv var meget stolte.

Vi har haft en skøn dag i godt selskab, og med masser af solskin. Vi fik spist madpakker i skyggen, mens ponyerne sov forenden af træktovet. Perfekt lørdag!

Tilbage til nyhedsoversigt