Fastelavns-agility

  • Søndag d. 28. februar 2016
Fastelavns-agility

Denne weekends lørdag stod på Fastelavns-agility i avlsforeningens lokalafd. Midtjylland. Arrangementet var rigtig godt tilrettelagt, og det var tydeligt, at der var lagt mange mange timer i at få det hele til at lykkedes så flot.
Vi valgte, ligesom sidste år, at sponsorere arrangementet, og pga. afstanden, valgte vi ikke at ville deltage med egne ponyer. Men vi var så heldige at vi ikke kun var med som sponsorerer i år, men at vi også kunne låne Overby´s Hyacinth hos Skovens Ponyer.
Andrea deltog i miniputklassen for de 0-6 årige. Der var 8 gode og flot udklædte deltagere i klassen. Andrea og Hyacinth havde styr på forhindringerne trods de ikke rigtig kender hinanden, og de vandt klassen! Det var så flot af de to. Tak til Stald Tørslev for den flotte roset og den flotte præmie!


I seniorklassen deltog jeg ligeledes med Hyacinth, hvor vi var 16 i klassen. Det var meget lærerigt og nyt for os to sammen, at skulle gennem de 10 tillidsøvelser. Hyacinth lyttede til mig, og de hele gik op i en højere endhed, så vi vandt klassen. Stort tak til Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark for den flotte ærespræmie og ligeledes tak til Stutteri Overfussing for den flotte roset.
Den alder største tak skal lyde til Skovens Ponyer for lån af jeres skønne og smukke Hyacinth samt for forkælelse. Det var en dejlig dag I jeres selskab

Tilbage til nyhedsoversigt